Kolding Sygehus Intensiv Afdeling

“Vi oplever at arrangementerne har sat nogle gode ting i gang i afdelingen, i form af refleksioner over os selv – og vores relationer til hinanden. Vi mener det kan være med til at forbedre vores trivsel og samarbejdskultur.
Jeg tror dagen kan få indflydeJeg arbejdede i januar 2012 – af 3 omgange – med alle sygeplejersker og assistenter på intensivafdelinge på Kolding Sygehuslse på vores hverdag ved at hele medarbejdergruppen – inklusiv servicemedarbejdere, sekretær og ledere – deltog. Det giver et fælles udgangspunkt/ referenceramme at tale ud fra.Det kræver at vi efterfølgende holder fast i, og fortsat øver os i, at fortælle gode historie om vores hverdag, kolleger og faglige oplevelser.”

Dorthe Bank Madsen Afdelingssygeplejerske Kolding Sygehus

 

Jeg arbejdede i januar 2012 med alle sygeplejersker og assistenter på intensiv afdelingen  på Kolding Sygehus

(Min) Introduktion til dagen:

Det vi vil fokusere på i dag, er den del af arbejdsmiljøet, som I selv har indflydelse på, den del, der handler om hvad i gør ved hinanden, hvordan I påvirker hinanden.

I en af sine nytårstaler sagde Dronningens: Vi er ikke herre over alt, hvad der sker i vores liv, men en stor del af manuskriptet skriver vi selv. Det er den del, vi vil kigge på i dag

Formålet er ikke at lægge ansvaret for det hele over på jer, men at fundere over hvordan vi selv influerer på vores arbejdsdag, vores arbejdsplads bl.a. i kraft af hvilke historier vi fortæller.