Kræftafdelingen på Odense Universitets Hospital

I forhold til, hvad vi ville, var dagen i dag totalt vellykket. Der blev skabt et interpersonelt rum – med fokus på hvad det er, vi gør ved hinanden. Der er blevet luftet holdninger, sagt hvad folk er stolte af og jeg tror virkelig det er en vitaminindsprøjtning.
Nu kan vi også holde hinanden fast – vi kan sige Hov hov – hvad er det gode du har oplevet i dag, hvad er den gode historie. Hvordan går du hjem fra arbejde i dag – med hvilken historie?”
Ditte Naundrup Therkildsen Udviklingssygeplejerske

Det at vi i plejepersonalet har været sammen, har været i en situation hvor vi har fået plads til at snakke sammen om, hvordan vi har det, det har været rigtig godt. Det at man selv skal være aktiv og fortælle historier, var godt og jeg oplevede folk var meget dedikerede – de ville gerne være med.”
Åse Toftegård Afdelingssygeplejerske

Det har været en god dag, folk har virkelig arbejdet med, og mange har tilkendegivet at de virkelig vil afdelingen.”
Ajna Mellergård Afdelingssygeplejerske

Jeg har i december 2011 og maj 2012  lavet to x to dage for kræftafdelingen på Odense Universitetshospital, sammen med Bodil Nielsen Time Art
Der er dele af arbejdsmiljøet som hænger uløseligt sammen med hvilke ressourcer en afdeling har til sin rådighed, og det havde vi ikke mandat til arbejde med. Men der også en del, som hænger sammen med hvordan personalet agerer i forhold til hinanden – hvilke historier der kommer til at dominere i hverdagen
Vi har på disse dage bl.a. inviteret historier om hvad personalet er stolte af, hvad de er gode til, og det blev til en anderledes faglig snak.