Verdo Top 60

“Lena Bjørn har hjulpet os med vores Top 60 workshop, hvor de 60 øverste ledere beskæftigede sig med Verdos værdier. Hun har trænet og rustet vores 7 øverste direktører til at fortælle en personlig værdihistorie.
Derudover kørte Lena et forløb med alle 60 ledere, hvor de fortalte historier til hinanden om, hvordan værdierne  er til stede i deres hverdag.
Lena fik med det samme skabt en god og livlig stemning, hvor alle var aktive.
Det at bruge storytelling var rigtig, rigtig godt. Det gav noget særligt fordi historierne skaber et fælles billede af vores organisation, og jeg tror ikke vi ku’ ha’ kommet det samme sted hen ved at gøre noget andet. Det lykkedes os at udpege en retning og skabe fælles identitet ved at fortælle historier.

Vi er overraskede over den kraft de gode historier har – og hvor meget de “smitter”.

Kommunikations- & marketings chef Elin Møller

I marts, april måned arbejdede jeg med forsyningsvirksomheden Verdo i Randers. Jeg trænede de 7 øverste direktører til at fortælle en personlig værdihistorie. Historierne skulle de fortælle på en Top 60 workshop, hvor der blev arbejdet med virksomhedens værdier. Historierne blev filmet og bruges nu internt i organisationen i arbejdet med at gøre værdierne konkrete og håndgribelige.

Læs artikel i “Personalechefen” nr. 3 2011

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=akgZjy7oLQE[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w2ENTHGygSY[/youtube]