Forløbet med Lena har været kendetegnet af indlevelse, inspiration, humor og kreativitet og har været meget berigende.
Tine Boe Odense kommune

ATP

“Med en helt unikt evne stiller Lena sin store viden og indsigt i historiens kraft til rådighed således at organisationen har taget et kvantespring i sin udvikling. Oplevede hvordan alle forsvarsmekanismer minimeres fordi det lykkes Lena at bringe mennesker sammen og involvere dem i at skabe ny læring og udvikling. Vi fik virkelig taget fat om nogle af de meget uhensigtsmæssige historier og fik en meget stor bevidsthed om hvad kulturen faktisk betyder for bundlinjen og den valgte strategi. En workshop med Lena ikke kun beriger på det personlige plan, men løfter i den grad den organisatoriske forandringskapacitet og styrker evne til at skabe mening og identitet som er så vigtigt for at kunne skabe resultater sammen.” 

Pernille Juel Sefort
Underdirektør · HR, Intern Service og Kantinen

 

Fødevarestyrelsen

Story telling er intet mindre end en genial måde at formidle personlige og faglige budskaber på. Det blev slået fast med 7-tommers søm, da vi i foråret 2016 havde Lena Bjørn ude og lære vores interne undervisere at fortælle historier. Lena fangede selv de største skeptikere med hjælp fra historiens verden, og fik med stor overbevisning lært os, at alle kan fortælle historier, at historier ikke er useriøse og at historier i den grad kan bruges til formidling at faglige budskaber.
Lena er en dejlig samarbejdspartner, der lyttede til vores behov og fandt den helt rigtige løsning til os. Lena selv en fantastisk formidler, der med ro og overbevisning lærte os, at finde ind til vores indre historiefortæller. Jeg kan stærkt anbefale Lena Bjørn som underviser og story telling som metode.

Vibeke Øst Grunnell,
Specialkonsulent, HR partner

Fødevarestyrelsen

Ældre-Handikapforvaltningen Odense Kommune

I Ældre- og Handicapforvaltningen i Odense står vi midt i en forandringsproces, der medfører store omvæltninger for medarbejderne. Det har vi valgt at fortælle historier om. Og derfor har vi i samarbejde med Lena Bjørn uddannet nogle af vores medarbejdere til at blive et lille korps af historiefortællere, der med deres historier fra hverdagen skal være med til at sætte fælles billeder på vores forandring.
Forløbet har fra Lenas side været kendetegnet af indlevelse, inspiration, humor og kreativitet og har været meget berigende. Lena har givet os mange gode redskaber til at lave den gode, vedkommende fortælling, og hun har formået at give hver enkelt fortæller troen på, at de sagtens kan fortælle historier, der både rører og inspirerer andre.

Tine Boe
Kommunikations Konsulent

 

Se flere udtalelser   HER