Personaledag Kar-kirurgisk afdeling Kolding Sygehus

“Det var spændende at høre kollegernes historier – det gav en oplevelse af at åbenhed skaber associationer hos andre, der så også åbner op”.

Lena Christiansen, sygeplejerske

“En virkelig god oplevelse hvor medarbejdere, som var skeptiske hurtigt blev aktive og frigjorte. vi fik styrket den fælles identitet, og vi fandt ud af endnu mere om, hvorfor vi godt kan li’ at være sammen og vi fik ideer som kan afprøves fremover. Flor styret med enkle midler – meget engagerende”

Jørn Jeppesen Overlæge

Afdelingen – med ca. 50 ansatte – havde et meget positivt problem som anledning for gerne at ville arbejde med mig: De havde to gange i træk scoret højst på trivselsbarometeret i amtets klimaundersøgelse. Nu ville de gerne finde ud af , hvad de gjorde rigtigt!

Arbejdet bestod kort fortalt i at deltagerne fortalte en masse historier om deres arbejdsdag, f.eks. om en patient jeg aldrig glemmer, om en kollega der har særlig betydning for mig, om et situation jeg nødig vil opleve igen. Alle disse historier blev derefter udgangspunkt for en refleksion over, hvad der fungerede godt eller mindre godt i deres samarbejde og arbejde i det hele taget