Jeg har et hovedfag i dramaturgi og det blev min indgang til teatrets verden, den mere “folkelige” afdeling. Jeg har spillet børneteater i nogle år og lavet en masse store egnsspil . På dramaturgi lavede jeg en opgave, jeg kaldte “Brugsteater” og det har været en slags ledetråd i al mit arbejde. Jeg har altid været tiltrukket af teater, der havde en “nytteværdi”.

Derfor var det naturligt for mig da jeg i 1995 grundlagde Dacapo Teatret sammen med Lone Thellesen, fordi her kunne teatret komme ud og virke i virkeligheden eller rettere i virksomhederne.

I 1999 begyndte jeg også at bruge historiefortælling ude i virkeligheden. Jeg var med på den første bølge af Corporate Storytelling og blandt de første der begyndte at bruge det i virksomhederne herhjemme. I mange år var historiefortælling mit stedbarn, nu har jeg gjort det til hovedhistorien med oprettelsen af Story Works.

Indimellem mit arbejde i Dacapo Teatret har jeg taget en pause og har rejst ud med mit arbejde. Jeg har været så heldig at få lejlighed til at undervise i forumteater i Uganda (1år) i Ghana og senest i Afghanistan.

Jeg er vild med det stemningsskift som en historie – fortalt af mig eller af deltagerne – kan gøre ved en morgentrist, fusionsfrustreret forsamling, der tænker “Åh nej – hvad skal vi nu udsættes for – kan vi ikke bare få lov til at passe vores arbejde”
Storytelling kan få folk til at blomstre op for øjnene af hinanden, til at se hinanden, til at lytte til hinanden. Det lyder måske ikke af noget særligt – men det er det!!
Jeg har et kunstnerisk udgangspunkt som er kombineret med erfaring fra at ha’ arbejdet med 7-800 forskellige virksomheder, og jeg føler mig godt rustet til et nyt kapitel.

Så bare kom an!
Ring: 2290 6359

 

Nu må jeg vist slutte, hvis det skal kunne kaldes kort!